29 Ekim İlkokulu
FATİH MAH. OKUL CAD. 29EKIM ILKOKULU BLOK NO: 4 ÇAYIRLI / ERZİNCAN

VİZYON

Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.

MİSYON

Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Okulumuz taşıma merkezi olup 5 hattan taşıma yapılmaktadır.

Okulumuz Çayırlı ilçe merkezindedir ve Erzincan´a 110 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

1954 yılının Haziran ayına kadar Mans adı ile Tercan İlçesine bağlı Bucak iken bu tarihte ilçe olmuştur.İlçe Erzincan ilinin Kuzeydoğusunda yer alır. Yüzölçümü 1480 Km2, Yüksekliği 1520 metredir. Doğusunda Tercan ve Aşkale ilçeleri, batısında Erzincan Merkez İlçesi, Kuzeyinde Bayburt İli ve Otlukbeli İlçesi, Güneyinden Erzincan Merkez ve Tercan İlçesi ile komşudur.Nüfusunun tamamı genelde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. İlçe nüfusu 5000 dir.